Kleedjesmarkt in winkelcentrum Schuytgraaf druk bezocht

27 april 2022Twee jaar kon Koningsdag niet gevierd kon worden met een kleedjesmarkt. Dit tot de teleurstelling van velen, vooral kinderen. Op 27 april 2022 kon het gelukkig wel doorgaan!

Druk bezocht winkelcentrum Schuytgraaf

Om zeven uur lagen de eerste kleedjes met te verkopen spulletjes al klaar tegenover terStal. Dit groeide heel snel uit. En om kwart over zeven lag alles al vol tot aan de Albert Heijn. De ouders en kinderen uit Schuytgraaf hadden zin in de dag en wilden er op tijd bij zijn. Langzaam aan kwam het hele winkelcentrum vol te liggen. Het werd een bonte boel van veel oranje en rood-wit-blauw, gecombineerd met kleedjes met spulletjes in allerlei kleuren.

Publiek

Tussen negen uur en half tien stroomde het aardig vol met publiek. Er werd druk onderhandeld over skeelers, puzzels, boeken, zelfgemaakte sieraden, knuffelbeesten en zelfgemaakte muffins. De meeste winkels waren ook gewoon open. Sommigen, zoals de Hema en Zeeman, hadden zelfs een speciaal kraampje. Er waren ook een DJ en een schminkster aanwezig. De horecagelegenheden hadden een terras en soms speciale menu’s. De zon droeg ook zeker bij aan het succes van de kleedjesmarkt die om 13:00 uur was afgelopen.


Locatie

Winkelcentrum Schuytgraaf
Fortunastraat
Arnhem


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen