De kerstboom het huis uit

30 december 2019De gemeente haalt op donderdag 9 januari kerstbomen op. De bomen dienen zonder versiering te worden aangeboden op de container-opstelplaatsen of nabij de ondergrondse GFT containers. De (kunststof)pot dient verwijderd te zijn.

Kerstboomverbranding Schuytgraaf

Je kan de kerstboom ook inleveren voor de traditionele kerstboomverbranding. Deze wordt georganiseerd door de wijkvereniging op zondag 5 januari 2020. Kerstbomen kunnen tussen 12.00 en 18.00 uur aangeboden worden op het terrein bij de skatebaan, voor De Buitenplaats (Marasingel 19). Bij inlevering ontvang je per boom een lootje waarmee leuke prijsjes te winnen zijn. De prijsuitreiking is om 18.20 uur en men dient aanwezig te zijn.

Brandweer Arnhem

Naar aanleiding van gebeurtenissen elders in Nederland heeft Brandweer Arnhem op het laatste moment besloten niet meer te assisteren bij vreugdevuren en kerstboomverbrandingen. De werkgroep kerstboomverbranding heeft gezocht naar een oplossing om deze traditie in elk geval volgend jaar nog door te laten gaan. Er is een brandweerman gevonden die aanwezig zal om de stapel aan te steken. Om 18.30 uur zal de stapel aangestoken worden. Voor alle bezoekers is er gratis een beker warme chocolademelk of gluhwein verkrijgbaar.


Locatie

Terrein bij de skatebaan, voor De Buitenplaats (Marasingel 19)

kerstboomverbranding@inSchuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen