Kerstbingo van de wijkvereniging succes

22 december 2020Zaterdag 19 december organiseerde de wijkvereniging het laatste evenement van 2020: de Kerstbingo. Er speelde ruim 180 deelnemers mee en er waren 276 bingokaarten verkocht. De deelnemers ontvingen bij het afhalen van de bingokaarten een kleine kerstattentie, welke goed in de smaak viel.

De prijzentafel bestond uit allerlei feestdagen gerelateerde prijzen; een sfeerpakket, een microbierenpakket, bloemenbon van Jan Fleur, een Pathé thuis pakket, een wijnkoeler met lekkers, een Oudjaarspakket, een traditioneel kerstpakket, een Rituals pakket, een borrelplank van Rauw, en een gezelschapspellenpakket. De hoofdprijs was een kookworkshop van Con Amore voor twee personen.

Een nieuw duo, Jan Willem en Anne,  namen de presentatie voor hun rekening. Met een coronaproof scherm tussen de twee werd de afstand goed gewaarborgd. De deelnemers vonden het er feestelijk en goed georganiseerd uitzien. Er zijn geen valse bingo’s tijdens de avond geweest, dat had anders vast een mooi kerstliedje opgeleverd. Eén persoon heeft een troostprijsje ontvangen aangezien er een vertraagde bingo was.

Enkele deelnemers kwamen hun prijzen direct na de presentatie ophalen bij De Buitenplaats. De dag erna hebben we bij de overige prijswinnaars de prijzen bezorgd die zeer enthousiast in ontvangst werden genomen.


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen