Jongen met stok in gezicht geslagen

17 januari 2022Vrijdagochtend 14 januari werd de 12-jarige Aeron uit Schuytgraaf opgewacht. Natuurlijk kreeg hij de schrik van zijn leven. De jongen werd plotseling met een stok in zijn gezicht geslagen door een leeftijdsgenoot van een hoofd groter. Dit vond plaats rond 11.30 uur aan De Winterjan in onze wijk.

Verdachte

Aeron heeft zich uit alle macht verdedigd. Daardoor lukte het hem gelukkig om de dader te verjagen. Deze was gekleed in een zwarte jas met capuchon, zwarte broek, zwarte schoenen en zwart mondkapje volgens het slachtoffer.

Vermoedelijke aanleiding

Aeron denkt dat de aanleiding ligt bij een situatie van een week eerder. Een vriend van hem werd door een groep jongeren lastig gevallen. Aeron was hier getuige van. Volgens de jongen is de groep de angst van velen uit de omgeving. Ook ligt er een aangifte van dat eerdere incident bij de politie. Die onderzoekt of de aanval op Aeron inderdaad samenhangt met het andere voorval. Totdat dit verband is gelegd, is niets bewezen.

Politie Arnhem-Zuid

Aeron heeft met zijn ouders een melding gedaan bij de politie. Deze week volgt een aangifte. Ondertussen wordt er al gezocht naar getuigen. Daarnaast hoopt de familie en politie ook dat er beeldmateriaal gevonden wordt. Vandaar ook hier een dringende oproep om melding te doen als je meer informatie over de dader of beeldmateriaal hebt. Als je in de omgeving woont, check alsjeblieft of je opnames hebt van het voorval of de vluchtende dader. Misschien heeft jouw camera of ring iets van de aanval of de verdachte vastgelegd. Zo ja, dan kun je dit telefonisch melden aan de politie Arnhem-Zuid, telefoonnummer: 0900 8844.

Het gaat met de geschrokken Aeron inmiddels naar omstandigheden goed.

 


Locatie

Winterjan
6846 HC Arnhem


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen