IVN organiseert expeditie in Park Lingezegen

16 november 2018Op zondag 25 november gaat IVN Arnhem op expeditie in park Lingezegen. Iedereen mag gratis mee!

Park Lingezegen

Dit natuurgebied-in-ontwikkeling vormt een groene buffer tussen het verstedelijkende Arnhem, Elst, Nijmegen en Bemmel. Het is geen park zoals wij dat overal elders kennen, maar een uitgestrekte verzameling gebieden met elk een eigen karakter; een deel is nog agrarisch, elders is ‘natte natuur’ in de maak, er is een speelbos. Voedselbossen en oude gewassen krijgen een kans. Overal is ruimte voor paardrijders, fietsers en wandelaars.

Expeditie Lingezegen

Natuurgidsen van IVN natuur-educatie Arnhem nemen je graag mee om 14.00 uur voor een wandeling van 1,5 à 2 uur tussen Schuytgraaf en de Linge, de naamgever van Park Lingezegen. Onderweg krijg je te horen over het ontstaan en de ontwikkeling van deze nieuwe natuur en wat er eind november zoal te zien is. Houd rekening met natuurbestendige kleding en schoeisel.

Begin en eindpunt is De Park 12 (Elst) bij het centrum voor natuurbeleving ‘Landerij De Park’. Dat is met de auto te bereiken via de Grote Molenstraat en met de fiets ook ‘binnendoor’ via de opvallende hulp warmte centrale in Schuytgraaf.

Informatie over deze en andere IVN-activiteiten is te vinden op ivn.nl/afdeling/arnhem.


Locatie

Landerij de Park
De Park 12
Elst

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen