Interactieve workshop borstvoeding

25 oktober 2013Interactieve workshop borstvoeding
‘Inzet voor Borstvoeding’ is de wegwijzer in alles gerelateerd aan borstvoeding. Helpt jou de juiste, professionele mensen en daarnaast de mooie en vooral goede producten te vinden wanneer die nodig zijn. Een lactatiekundige, maar ook een goede kolfspecialist die jou op weg helpt tijdens die onzekere, eerste tijd met je kindje.

Het ontstaan van Inzet voor Borstvoeding

Tijdens het geven van borstvoeding aan haar oudste kind (moeder van 3) miste zij de periode na de goede kraamzorg praktische informatie. Waar vind ik een goede en hippe voedings-bh? Borstvoeding en werken? Hoe dan? Waar vind je een lactatiekundige? Handig, een geboorteplan opstellen! Haar persoonlijke verhaal is de basis.
Op een interactieve manier wil zij graag de ervaringen die je tot nu toe hebt over borstvoeding met elkaar kunnen delen gedurende het memoriespel. In het spel zitten  verschillende thema’s gerelateerd aan borstvoeding.

Zelf was Simone Lip ook onzeker en hartstikke blij en tevreden toen ze eenmaal wist waar ze haar informatie kon halen. Simone zet dat met haar inzet bij elkaar op een plek. Via haar website, haar workshops en in de toekomst met een E-cursus.

Meer weten?
http://about.me/lipsimone
www.inzetvoorborstvoeding.wordpress.com

Interactieve workshop borstvoeding

Datum: Woensdag 6 november 2013

Waar: CJG Arnhem-Zuid, Croydonplein 388.

Tijd: 19.30 uur (tot ca. 20.30 uur)


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen