Jeugdland Instuif in Schuytgraaf

14 augustus 2020Je kunt deze zomer weer hutten bouwen bij Jeugdland. Tussen 17 en 20 augustus kun je elke dag van 10.30-15.30 uur aan de hutten werken. Bij het winkelcentrum aan de Metamorfosenallee is een mooie plek beschikbaar. Elk jaar is deze instuif weer een hoogtepunt voor heel veel kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Kom je ook?

Hoe gaat het hutten bouwen in zijn werk?

Je mag ze net zo mooi schilderen als je zelf wilt. Als je hut klaar is, kun je er lekker mee en in spelen. Heb je brood bij je dan kun je tussen de middag blijven eten. Doe oude kleren aan en neem je eigen hamer mee (ivm coronaregels). Het moet natuurlijk wel veilig blijven. Bij het afbreken vanaf 15.30 uur is afbreek-hulp van harte welkom. Ben je acht jaar of ouder dan mag je mee helpen bij het afbreken. Je krijgt dan een leuke beloning.

Extra informatie en aanmelding

Er zijn alleen weekkaarten te koop. Deze zijn alleen vooraf online te koop via deze link. Hier kun je ook terecht voor meer informatie en om je aan te melden. Neem je e-ticket mee naar de instuif. Bij extreem weer kan het hutten bouwen niet doorgaan. Check dus voor zekerheid de facebookpagina van Jeugdland voor de laatste informatie.


Locatie

Metamorfosenallee
Winkelcentrum Schuitgraaf

www.jeugdland.nl

info@jeugdland.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen