Help jij de leefbaarheid in Schuytgraaf te onderzoeken?

18 januari 2023Paula Nikkelen-Palau en Pepijn van de Klift, twee leerlingen van het Hendrik Pierson College (HPC), onderzoeken voor een praktische opdracht van het HPC de leefbaarheid in Schuytgraaf. Ze doen dit door een enquête te houden. Deze is geheel anoniem.

Leefbaarheid in Schuytgraaf

De enquête gaat over de algemene leefbaarheid in onze wijk. In de enquête komen verschillende overwerpen aan bod. Denk hierbij aan de parkeergelegenheid bij jou in de buurt, de groenvoorziening en verkeerssituaties, maar ook andere onderwerpen worden behandeld.

En wil je na het invullen van de enquête nog iets kwijt wat te maken heeft met de leefbaarheid in Schuytgraaf? Dat kan, want er is ruimte voor het maken van opmerkingen.

College van B&W

Goed om te weten: de resultaten van de enquête wordt verstuurd naar het college van B&W van de gemeente Arnhem. Alles wat je/u invult, komt dus bij de gemeente terecht.

Enquête invullen

De enquête is tot 10 februari in te vullen. Wil jij Paula en Pepijn helpen én meewerken aan de leefbaarheid in Schuytgraaf? Vul dan hier de enquête in.


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen