Grootste kerstfair van Arnhem-Zuid in Schuytgraaf

4 december 2019Op zaterdagmiddag 14 december 2019 vindt een sfeervolle kerstfair voor jong en oud plaats. Ook dit jaar heeft wijkvereniging inSchuytgraaf deze georganiseerd op winkelcentrum Schuytgraaf. Er zijn ruim 80 kramen en allerlei activiteiten. Het wordt de grootste en beste kerstfair tot nu toe!

In de winkelstraat en op de pleinen

Tijdens deze achtste kerstfair wordt de winkelstraat omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt met ruim 300 meter aan kramen, waar mooie en leuke kerst- en cadeauartikelen te koop worden aangeboden. Daarnaast zijn er op de pleinen en in de winkelstraat verschillende optredens en kerstactiviteiten en er zijn diverse eet- en drinkgelegenheden. Natuurlijk zijn alle winkels geopend, waarvan een aantal ook speciale kerstaanbiedingen hebben.

Programma

De hele middag zijn er doorlopend live optredens van diverse muzikanten. Artiesten in Dickensstijl, met draaiorgel, en ook een blaasensemble en koren, waaronder een gospelkoor. Er zijn verschillende activiteiten zoals een levende kerststal, een arrenslee waarin kinderen ritjes kunnen maken en een zweefmolen. Elsa & Anna van Frozen komen op bezoek en kinderen kunnen broodjes roosteren boven een vuur. Vanzelfsprekend is de kerstman ook aanwezig. Er zijn ook heerlijke hapjes te koop bij de poffertjeskraam en de churroswagen en bij de diverse eetgelegenheden. Bij de kraam van wijkvereniging inSchuytgraaf wordt tegen een geringe vergoeding warme chocomel en glΓΌhwein aangeboden.

Deze fantastische kerstfair vindt plaats van 12.00 tot 17.00 uur op het winkelcentrum Schuytgraaf op de Fortunastraat.

Meer weten?

Voor meer informatie volg het evenement op Facebook, of neem contact op met de organisatie via kerstfair@inSchuytgraaf.nl.

Deze geweldige kerstfair mag je gewoon niet missen! Kom je daarom ook gezellig kerstsfeer proeven, kerstinkopen doen en genieten van een warm drankje?


Locatie

Winkelcentrum Schuytgraaf

kerstfair@inSchuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda
 • Zeskamp met Picknick

  Een gave zeskamp met een picknick erbij! Mis het niet...

 • Verrassingsspeurtocht

  Kom je meedoen met een leuke speurtocht met verschillende verrassingen?...

 • Schuytgraaf Botenrace

  Vier de zomer met de botenrace op De Schuytse Laak,...

 • Recreanten basketbal

  π‘¬π’‚π’ˆπ’π’†π’” 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒕 π’Žπ’†π’• π’π’Šπ’†π’–π’˜π’† π‘«π’‚π’Žπ’†π’” 𝒆𝒏 𝑯𝒆𝒓𝒆𝒏 𝒓𝒆𝒄𝒓𝒆𝒂𝒏𝒕𝒆𝒏 π’•π’†π’‚π’Žπ’” Toe...

 • Oogstfeest Hoogstambrigade

  Op zondag 13 september 2020 vindt de tweede editie van...

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen