Groot aantal deelnemers bij online pubquiz van wijkvereniging inSchuytgraaf

4 november 2020Er waren maar liefst 117 deelnemers bij de online pubquiz van afgelopen zaterdag 31 oktober. Na het succes van de eerste online pubquiz, wilden weer veel wijkgenoten meedoen. Nu men toch vaker thuis zit, is online vermaak meer in trek. Zoals ook de online bingo van de wijkvereniging.

Spannend tot het eind

Na een korte uitleg en het verstrekken van de benodigde code kon de quiz van start gaan. Iedere deelnemer kon zelf zien op welke plaats hij/zij stond. Daarnaast werd op het beeldscherm de top vijf weergegeven. Elke vraag kreeg bovendien nog een toelichting. Halverwege de pubquiz was er een korte pauze. Uiteindelijk stond één van de deelnemers heel lang bovenaan. Net aan het einde van de pubquiz werd deze echter toch ingehaald. Het bleef dus spannend tot het eind.

Het was weer prijs

De tien winnaars waren enthousiast over hun prijzen. De nummers één konden een hightea bon in ontvangst nemen, beschikbaar gesteld door Food and More Schuytgraaf. Degenen die op de tweede plaats eindigden kregen een leuk nieuw gezinsspel. Terwijl de derde prijs een kookboek was van Jamie Oliver. De overige prijzen waren mooie cadeaubonnen. Bijvoorbeeld van Rituals, Hema, Intratuin en Pathé thuis.

Allerlei factoren

Doordat er zoveel mensen meedoen aan de pubquiz is het een kwestie van rekening houden met verschillende factoren. Zoals bijvoorbeeld leeftijd, opleidingsniveau en verschillende voorkeuren. De wijkvereniging heeft er daarom ook voor gekozen om een professionele pubquiz organisator in te huren. Zij hebben de vragen aangeleverd.

Onderwerpen

De pubquiz bestond uit honderd vragen met een aantal onderwerpen. Dat waren geschiedenis, Arnhem, dieren, kunst en algemene kennis. Bij de vragen over algemene kennis kwamen allerlei overige onderwerpen aan bod. Zo waren er vragen over tekenfilms, Stephen King, voetbal en zelfs sommen.

Volgende pubquiz

Het is voor de werkgroep een groot plezier geweest om voor zoveel enthousiaste mensen een fijne avond te organiseren. Nu andere festiviteiten niet plaatsvinden vanwege coronamaatregelen, bestaat de kans dat er over enige tijd nog een online pubquiz komt..


Locatie

thuis in Schuytgraaf via computer en/of laptop, tablet, mobiel

www.inSchuytgraaf.nl

pubquiz@inschuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen