Graaf van Schuyt opgeleverd

19 januari 2021Vandaag is het appartementencomplex aan de Juventastraat, naast winkelcentrum Schuytgraaf, opgeleverd.

Vermogensbeheerder MN

Een kleine twee jaar na de start van de bouw, zijn de appartementen in het centrum van Schuytgraaf vandaag opgeleverd aan de verhuurder, pensioenuitvoerder en vermogensbeheerder MN. MN bezit namens dit Pensioenfonds al woningen in Arnhem sinds 1956. Het project ‘De Graaf van Schuyt’ draagt bij aan de doelstellingen van MN met betrekking tot beleggingen voor lange termijn, aangezien het hier ook weer om kwalitatieve woningen gaat in een wijk die, ook in de toekomst, kan voldoen aan individuele woonwensen van de bewoners.

100 appartementen

‘De Graaf van Schuyt’ is een project dat bestaat uit 100 twee- en driekamerwoningen. Allemaal vrijesectorhuurwoningen in het middensegment waar veel vraag naar is. De woningen variëren in oppervlakte van 66 m2 tot 107 m2. Het complex beschikt over een inpandige parkeergarage.

Corona en verhuur

Het getuigt van flexibiliteit en aanpassingsvermogen als het in coronatijd, zonder gebruik te kunnen maken van fysieke bezichtigingen, weer gelukt is om alle woningen voor de oplevering te verhuren, aldus Daniëlle Neeleman, portefeuillemanager woningen van MN. Door Corona is het verhuurproces razendsnel aangepast. In deze tijd is het online contact met ontwikkelaars, bouwers en toekomstige huurders over planningen en deadlines intensiever. Ook de gezondheid van de medewerkers op de bouwplaats speelt hierbij een belangrijke rol.

Corona en de bouw

Henk van de Kolk, van Van de Kolk ontwikkeling is tevreden dat er geen vertraging is opgetreden in aanloop naar de oplevering. Natuurlijk was de bouw van het project al ver gevorderd toen het coronavirus van invloed begon te worden op de bouw, zodoende had dit alles weinig invloed op de activiteiten op de bouwplaats.

Ondanks de soms lastige bouwomstandigheden door de Corona problematiek is het team van Van de Kolk er met haar onderaannemers in geslaagd een kwalitatief, hoogwaardig product af te leveren voor onze klant, aldus André Burm technisch manager van MN. De kernwaarden ‘Degelijkheid’, ‘Betrokkenheid’ en ‘Betrouwbaarheid’ zijn de basis geweest voor het succes en de goede samenwerking tussen MN en van de Kolk, zowel in de aankoopfase als de realisatiefase van het project.


Locatie

Juventastraat


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen