GPS tocht van Wijkvereniging InSchuytgraaf was een groot succes

6 april 2021Op zondag 4 april 2021 gingen ruim 40 fanatieke teams van start tijdens de GPS-tocht. Elk team startte vanuit zijn eigen huis, en ging vanuit zijn eigen locatie op zoek naar de verspreidde GPS-locaties in de wijk. Daarbij liepen de teams fanatiek door de wijk. Ze werden daarbij nog eens gestimuleerd door het droge weer.

Enthousiaste teams

Na een online uitleg om half één startten de deelnemers om 13.00 uur vanuit hun eigen huis. De GPS-locaties waren goed verspreid door de wijk Schuytgraaf. In totaal deden er 44 geestdriftige teams mee, waarvan 19 teams onder de 8 jaar. Per groep waren er 17 verschillende locaties te vinden. Op de kaart waren deze gemarkeerd door een digitaal “paasei”.

Op zoek naar de digitale paaseieren

Na een teamfoto ging het spel van start. Per locatie was een vraag of (foto)opdracht te vinden. Per opdracht ontvingen de deelnemers maximaal 100 punten. Daarnaast waren er 3 fysieke paashazen op de locaties verstopt. De vondst van deze grote paashazen waren goed voor ieder 300 extra bonuspunten. De score was online te volgen.

Winnaars

De eerste prijs van de teams onder de 8 jaar ging met een duidelijk hoge score van 1.350 punten naar de Paashazen. Bij de teams boven 8 jaar was het tot het laatste moment spannend, de scores lagen soms erg dicht bij elkaar. Raadpleeg hier de scorelijst voor de teams jonger dan 8 jaar. En bekijk hier de scorelijst voor de teams ouder dan 8 jaar.

Prijzen

Bij de teams onder 8 jaar hadden De Paashazen de hoogste score met 1.350 punten. Zij kwamen op de eerste plaats. Team Julie-Ann volgde met enige afstand met 936 punten. Vervolgens had Team Wesley met 906 punten de derde plaats. Bij de teams boven 8 jaar lagen eindigde Team Tulp met 1.740 punten op de eerste plaats. Vlak daarna met maar tien punten verschil kwam Team Schuytgraaff met een score van 1.730. Tenslotte kwam Team 115 op de derde plek met 1.500 punten. Ook de overige deelnemers hadden mooie scores gehaald. De prijzen, die wijkvereniging inSchuytgraaf voor de blije winnaars had, vielen in de smaak.

Afbeeldingen

Vergeet niet naar de foto’s te kijken. Ze laten de meeste teams zien. Bijvoorbeeld als paashazen of in geweldige illusies. Uit de foto’s zou je kunnen concluderen dat iedereen veel plezier had.

Locatie

Schuytgraaf

www.inschuytgraaf.nl

pasen@inSchuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen