Gemeente wil aanbod ontmoeten, opvoeden en opgroeien versterken

15 november 2018Samen met inwonersinitiatieven en organisaties wil het team leefomgeving (gemeente Arnhem) een steviger netwerk vormen en aanbod realiseren rondom ontmoeten, opvoeden en opgroeien.

Bewonersinitiatieven

In oktober en november 2018 maken medewerkers van Spectrum, in opdracht van het team leefomgeving, een inventarisatie van bewonersinitiatieven en organisaties in Schuytgraaf die actief zijn op de thema’s ‘ontmoeten’, ‘opvoeden’ en ‘opgroeien’. Daarna plannen zij begin 2019 bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten worden de uitkomsten gepresenteerd. Initiatiefnemers en organisaties worden vervolgens uitgenodigd om mee te denken over hoe er met elkaar een (nog) steviger netwerk gevormd kan worden. En waar er extra ondersteuning en aanvullend aanbod nodig is.

Help je mee?

Draag jij ook bij aan ontmoeten, opvoeden en opgroeien in Schuytgraaf? Of ken jij organisaties of burgerinitiatieven die dit doen? Deel dat dan met team leefomgeving via Melanie Reekers of Daniëlle Spierings. Tips zijn van harte welkom! Melanie kun je bereiken per e-mail (m.reekers@spectrumelan.nl) of telefonisch 06-11306290. Danielle is bereikbaar per e-mail op d.spierings@spectrumelan.nl en telefonisch 06-81719236.

Heb je een vraag voor het team leefomgeving van de gemeente Arnhem? Dan kun je contact opnemen met Carla Butzelaar (wijkmanager leefomgeving Schuytgraaf) per e-mail (carla.butzelaar@arnhem.nl) of telefonisch 026-3663560.

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen