Geldbedrag gestolen van tweedehands kledingwinkel Schuytgraaf

24 november 2021Deze week is Zus en Zo 4 kids & more bestolen van een behoorlijk geldbedrag. De tweedehands (kinder)kledingwinkel, die gelegen is op de buitenplaats, is hard getroffen.

Tweedehands kledingwinkel

Susanne van Leeuwen is de eigenaresse van de winkel. Zij is een hardwerkende ondernemer. De afgelopen periode was al zwaar voor haar. Door corona was het al moeilijk om rond te komen. Ze moest extra hard werken om zich staande te houden.

Er is een flink bedrag gestolen. In tweedehands kledingwinkels wordt namelijk vaak voor anderen verkocht tegen een percentage van de verkoopprijs. Het overige geld wordt uitgekeerd aan de klanten. Dit is het zogenaamde consignatie principe. De eigenaresse had het aanwezige geld net aangevuld om haar klanten te kunnen uitbetalen.

Actie opgezet

Vriendin Brechje Furman heeft een actie opgezet ‘Help Suus!’  Ze roept op via deze link een geldelijke bijdrage te leveren, om dit verlies voor de gedupeerde te compenseren. Elke kleine donatie is welkom! Hopelijk wordt er voldoende geld gestort om Susanne van Leeuwen uit de brand te helpen. Er is al een aardig bedrag gestort, maar natuurlijk is meer welkom. Extra geld wordt besteed aan beveiliging van de winkel en is dus ook goed besteed.

Informatie

Heeft iemand iets gezien van of meer informatie over de gelddiefstal? Schroom dan niet om contact op te nemen met de politie Arnhem-Zuid. Het telefoonnummer is: 0800-8844.


Locatie

Zus en Zo 4 kids&more
Marasingel 19
Arnhem

https://www.inschuytgraaf.nl/schuytgraafgids/zus-en-zo-4kids-and-more/


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen