Geef speelgoed een nieuw leven

24 februari 2012Op de gekste plekken kom je rondslingerend speelgoed tegen, maar er is vast één plek waar het mooi opgeruimd is: de zolder of de kast waar altijd dezelfde spullen onderop liggen. Daar ligt het speelgoed dat niet (meer) wordt gebruikt. Zonde? Hoeft niet!

De Speelpunt Speelgoedactie zamelt ongebruikt speelgoed in en zorgt dat het een nieuw leven krijgt. Wat geschikt is voor uitleen, nemen we op in onze speelotheek (bibliotheek voor speelgoed). De rest verkopen we. Ons doel is een ander blij te maken met uw oude speelgoed!

Als beloning geven we u per kilo speelgoed die u aan ons doneert een waardebon. Hiermee krijgt u in de maand maart 10% korting op een jaarabonnement (maximaal 50% korting per klant).

De opbrengst van de Speelpunt Speelgoedactie gaat naar Arnhemse goede doelen. Dit jaar is dat speelgoed voor het Ronald McDonaldhuis Arnhem. Van de rest van de opbrengst schaffen we (buiten)speelgoed aan voor Het Speelpunt, zoals een traptractor, grote step, wavescooter, tafelvoetbalspel en Rompa-speelmateriaal. Deze zijn vanaf april bij ons te leen.

Dus haal alles uit de kast en van de zolder, stof het oude speelgoed af en geef het aan de Speelpunt Speelgoedactie. U kunt schoon, heel en compleet speelgoed inleveren op vrijdag 2 maart van 18.30 – 20.00 uur en zaterdag 3 maart van 10.00 – 11.30 uur in Speelotheek Het Speelpunt (in de Lea Dasbergschool), Pythagorasstraat 9, Arnhem Rijkerswoerd. De speelotheek is dan open, zodat u kunt zien waar u het voor doet.

Kijk voor meer informatie op www.speelpunt.nl/speelgoedactie.


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen