Survivalrun Lingezegen

Zondag 19 april (Toevoegen aan je agenda)

Stichting Survivalrun Lingezegen

Prijs: € vanaf 16,-

Rijkerswoerdsestraat 1B, 6845 AB Arnhem

https://www.survival-lingezegen.nl

info@survival-lingezegen.nlOp zondag 19 april 2020 organiseert de Stichting Survivalrun Lingezegen voor de zevende keer haar survivalrun.

Dit jaar kun je weer meedoen aan de leuke 5 km FUNrun of de uitdagende 7,5 of 12 km run. Nieuw is dit jaar de echte wedstrijdrun, de KSR (Korte Survivalrun) en de run voor de politie en Koninklijke Marechaussee.

Wat is survivalrun

Survivalrun is een combinatie van hardlopen en uitdagende (touw) hindernissen, aangevuld met water doorsteken, boogschieten, kajakken, houthakken en ballast-lopen. De hindernissen voor de 5 km FUNrun lopers zijn natuurlijk een stuk eenvoudiger dan die van de 7,5 en de 12 km run. Je kunt individueel of gezellig als team deelnemen.

Waar is het evenement

Het start- en finishterrein is bij de hoofdparkeerplaats van de Rijkerswoerdse Plassen. De route gaat door de delen Waterrijk Oost en West van Park Lingezegen en om de Rijkerswoerdse Plassen heen.

Voor wie is het

Onze run is voor iedereen die zich fit genoeg voelt en een leuke uitdaging wil. De minimum leeftijd voor de 5 km FUNrun en de recreatieve 7,5 km run is 10 jaar. Voor de wedstrijdklasse, de 12 km en de teamruns is dit 18 jaar.

De run wordt ook dit jaar weer georganiseerd met medewerking van onze hoofdsponsor NTP, een regionaal aannemingsbedrijf in de grond, – weg- en waterbouw. De NTP Survivalrun wordt georganiseerd onder auspiciën van de Survivalrun Bond Nederland.

De hindernissen worden speciaal voor de run gebouwd met ondersteuning van de Survivalrun Trainingsgroep Arnhem.

Inschrijving

Zin in deze sportieve uitdaging? Inschrijven kan via deze website. Niet zelf lopen, maar wel aanmoedigen? Voor de toeschouwers en supporters liggen (fiets)routes klaar om de deelnemers goed te kunnen volgen langs de spectaculaire hindernissen. Wil je graag als vrijwilliger komen helpen, meld je dan aan via onze site.


Locatie

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen