Online Workshop Schrijverij

Let op: Dit is een evenement uit het verleden.

Bekijk de nieuwste evenementen in de wijkagenda.

Vrijdag 1 mei 10.00 - 12.00 (Toevoegen aan je agenda)

Kijkpost

Prijs: € 15,-

Food and More Schuytgraaf 0f : Online
Fortunastraat 27
6846 XZ Arnhem

https://www.kijkpost.nl/workshops/

esther@kijkpost.nl

0640224126Altijd al willen weten wat creatief schrijven inhoudt?

Afhankelijk van eventuele wijzigingen in de Corona-maatregelen zal er op 1 mei a.s. een workshop ‘online’ of ‘in real life’ worden gegeven. Liever wordt de workshop bij  de horeca-gelegenheid ‘Food and More’ gegeven. De oorspronkelijke workshop is door de omstandigheden van het Corona-virus al één keer met succes online gehouden. Dat zou dus zeker nogmaals mogelijk zijn. Dus, ook mensen die momenteel thuis zitten, kunnen aan de cursus meedoen. De al deelnemende cursisten kunnen zich gewoon per keer gewoon opnieuw aanmelden. Aanmelden is noodzakelijk en doe je het liefst uiterlijk de woensdag ervoor, zodat je zeker weet dat er plek is om mee te doen.

Elke eerste vrijdag van de maand (1 mei, 5 juni, 3 juli, 4 september, 2 oktober, 6 november en 4 december) tussen 10:00 en 12:00 uur wordt er een les verzorgd. Er wordt steeds met een ander thema gewerkt. Als je niet op het genoemde tijdstip deel kunt nemen, krijg je toegang tot de opname van de workshop. Dan kun je op een voor jou meer geschikt moment alsnog meeschrijven.

De kosten per bijeenkomst zijn € 15,-. Indien de workshop online is, wordt de helft van deze opbrengsten door de docente aan Food and More gedoneerd, om een bijdrage te leveren aan het verlagen van hun inkomstendervingHier zou de oorspronkelijke cursus gehouden worden.

Voor meer informatie en uw aanmelding zie deze website. U kunt uw vragen via dit e-mailadres stellen.


Locatie

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen