Online BINGO

Let op: Dit is een evenement uit het verleden.

Bekijk de nieuwste evenementen in de wijkagenda.

Zaterdag 4 juli 19:30 - 21:30 (Toevoegen aan je agenda)

Wijkvereniging inSchuytgraaf

Prijs: € 5 per set bingokaarten

Online (via Zoom)

www.inschuytgraaf.nl

bingo@inSchuytgraaf.nlOp zaterdag 4 juli 2020 van 19.30 tot circa 21.30 uur organiseert Wijkvereniging inSchuytgraaf een Bingo-avond! Save the date!

Mooie prijzen

In de eerste 5 bingoronden is er per ronde 2x kans op een hele mooie prijs! In de 6e bingoronde is een MEGA hoofdprijs te winnen! Eén set bingokaarten voor zes speelronden kost € 5,- (1 kaart per ronde). Ook kun je een bingostift kopen voor € 1,-.

Online bingo

Omdat we door de maatregelen van het RIVM nog steeds niet met teveel mensen bij elkaar mogen komen, zal de bingo ditmaal online georganiseerd worden op dezelfde manier als bij de online pubquiz. Kort voor aanvang ontvang je een link naar de online omgeving via Zoom.

Inschrijving

Leden van de wijkvereniging kunnen als eerste inschrijven. Dit kan vanaf 20 juni a.s. Zij ontvangen binnenkort een aanmeldlink per mail. Vanaf 27 juni gaat de inschrijving vervolgens ook open voor niet-leden (VOL=VOL).

Er kunnen maximaal 200 huishoudens deelnemen.
Als je zeker wilt zijn van een plek, kun je voor slechts € 12,- per jaar per huishouden lid worden. Je profiteert dan van ledenvoordeel op onze evenementen. Meld je dan aan via deze link.


Locatie

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen