Ladiesnight Driel 2022

Let op: Dit is een evenement uit het verleden.

Bekijk de nieuwste evenementen in de wijkagenda.

Vrijdag 8 april (2022) 19:00 - 22:00 (Toevoegen aan je agenda)

Ladies night Driel

Prijs: € 6,- aan de deur, voorverkoop 4,-

Zalencentrum De Oldenburg, Hofplein 1, Driel.

http://www.ladiesnightdriel.nl

ladiesnightdriel@gmail.comDe LadiesNight is een event wat elk jaar wordt georganiseerd door Sabine Jacobi en Ramona Pauwelsen.

De LadiesNight is een avond waarbij je als vrouw je erg goed kan vermaken. Er staan stands met kleding, massages, hebbedingetjes, tassen, sieraden, schoenen, baby-en kinderspullen, lekkernijen en nog veel meer. Deze avond is voor alle soorten ladies: het maakt niet uit of je nou puber bent of 99 jaar oud, alle vrouwen zijn welkom!

De LadiesNight vindt het plaats op VRIJDAG 8 APRIL 2022 van 19:00 uur – 22:00 uur. Het event wordt gehouden bij Zalencentrum De Oldenburg, Hofplein 1 in Driel.

We hebben de beschikking over alle drie de zalen en de gymzaal. Er zullen tussen de 70-80 kraamhouders aanwezig zijn. Vorig jaar hadden we ruim 300 bezoekers! We hopen dit jaar weer op zo’n groot bezoekersaantal.

Daar wil jij toch ook bij zijn?!

Je kan online een entreekaart kopen voor 4,00 euro. Aan de deur kost de entree 6 euro. Dit jaar zullen we via een online site de ticketverkoop verzorgen. Je ontvangt dus geen papieren tickets meer, maar na bestellen ontvang je de bestelde E-tickets in je mail.

Er zijn 2 soorten voorverkoop tickets beschikbaar:
Een E-entreeticket en een E-entreeticket mèt gratis goodiebag. De prijzen van de 2 soorten tickets zijn beide 4 euro, maar van de entreeticket incl. GOODIEBAG zijn er maar 75 stuks beschikbaar. Dus als je deze wilt hebben dan moet je er snel bij zijn!

Als je de entreeticket online koopt krijg je zodoende 2 euro korting én je ontvangt ook een gratis lot voor de loterij. Op deze avond worden er ook leuke prijzen verloot die worden aangeboden door standhouders.

Op de website www.ladiesnightdriel.nl en op onze facebookpagina word je op de hoogte gehouden over welke stands er aanwezig zullen zijn en zie je andere mededelingen.

Zorg dat jij er ook bij bent!


Locatie

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen