Ladies Night Driel

Let op: Dit is een evenement uit het verleden.

Bekijk de nieuwste evenementen in de wijkagenda.

Donderdag 11 april 19:00 uur - 22:00 (Toevoegen aan je agenda)

Ramona Pauwelsen en Sabine Jacobi

Prijs: € 3,50

Zalencentrum De Oldenburg in Driel.

ladiesnightdriel@gmail.comOp donderdag 11 april 2019 wordt de derde editie van de Ladies Night gehouden in zalencentrum De Oldenburg in Driel van 19:00 uur tot 22:00 uur. Op deze avond kan je proeven, voelen, bekijken, uitproberen en vooral shoppen. Er staan stands met kleding, massages, lingerie, hebbedingetjes, tassen, sieraden, schoenen, baby-en kinderspullen, nagels, lekkernijen en nog veel meer. Deze avond is voor alle ladies uit de buurt; het maakt niet uit of je nou puber bent of 99 jaar oud, alle vrouwen zijn welkom. Iedereen houdt toch wel van shoppen?

Een entreeticket kan je online kopen voor 3,50 euro, aan de deur op de avond kost de entree 5 euro. Als je de entreeticket online koopt krijg je dus 1,50 euro korting én je ontvangt 1 gratis lot voor de loterij. Want op deze avond worden er ook leuke prijzen verloot aangeboden door standhouders. Op de avond zelf kan je loten hiervoor kopen.

Voor de snelle bestellers is er nog een extraatje. Voor de eerste 75 gekochte tickets staat er bij binnenkomst op de avond een goodiebag klaar. In deze goodiebag zitten kleinigheidjes en kortingsbonnen van standhouders. Dus wees er snel bij als je deze ook wilt hebben!

De entreetickets kunnen online besteld worden vanaf 9 februari t/m 31 maart. Daarna kan je deze alleen kopen op de avond zelf aan de deur. Op 9 februari zal op de Facebook pagina een link worden geplaatst van de bestelpagina waar je de tickets kan bestellen.

Op de Facebookpagina ” LadiesNight Driel” word je op de hoogte gehouden over welke stands er aanwezig zullen zijn, kan je tickets er s bestellen en zie je andere mededelingen. Dus like de pagina en blijf op de hoogte over deze avond! Voor meer informatie kan je ook mailen naar ladiesnightdriel@gmail.com.

Dus neem je vriendinnen, buurvrouw, moeder en schoonmoeder mee en kom heerlijk shoppen, een avondje gezelligheid met de ladies. Misschien ga je ook nog naar huis met een leuke prijs! Tot 11 april!


Locatie

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen