Digitaal wijkgesprek over energie besparen

Donderdag 20 mei 19:30 - 20:45 (Toevoegen aan je agenda)

gemeente Arnhem

Gratis toegang

www.arnhemaan.nl

Shehnaaz.Kasiem@arnhem.nl

026 377 3682Er is om ons heen veel te horen en te lezen over energie en het klimaat. Dat roept veel vragen op, mogelijk ook bij u en uw buurtbewoners. De gemeente Arnhem organiseert daarom een digitaal wijkgesprek over dit thema voor Schuytgraaf op 20 mei 2021.

Wijkgesprek over energie besparen

Iedereen heeft te maken met energie en heeft een eigen energieverbruik en -rekening. Wat betekent energie besparen voor u? Wat doet u al om uw energieverbruik en de energierekening te verlagen en wat kunt u nog meer doen? Kunt u uw energierekening betalen? Waar vindt u onafhankelijk advies over het plaatsen van bijvoorbeeld zonnepanelen? Om dit soort vragen te beantwoorden én om samen ideeën en zorgen uit te wisselen organiseert de gemeente wijkgesprekken. Het digitale wijkgesprek vindt plaats op 20 mei 2021 van 19.30 tot 20.45 uur. Cathelijne Bouwkamp, wethouder Klimaat & Energie, opent het wijkgesprek. Het Energieloket geeft tips over wat u (nog meer) kunt doen om energie te besparen en zo uw energierekening te verlagen.

U ontvangt per post een uitnodiging voor het digitale wijkgesprek, waarin ook wordt aangegeven waar u zich kunt aanmelden. Als u zich heeft aangemeld ontvangt u vooraf de links voor het digitale wijkgesprek.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt mailen naar Shehnaaz.Kasiem@arnhem.nl of bellen met (026) 377 3682.

Wilt u zelf aan de slag met energie besparen of duurzaam energie opwekken? Neem dan alvast een kijkje op de website www.arnhemaan.nl voor tips en mooie voorbeelden uit Arnhemse wijken.

 

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen