Activiteitenmarkt Schuytgraaf

Let op: Dit is een evenement uit het verleden.

Bekijk de nieuwste evenementen in de wijkagenda.

Zondag 31 maart 14:00 - 16:00 (Toevoegen aan je agenda)

Team Leefomgeving Arnhem & Spectrum partner met elan

Gratis toegang

De Buitenplaats, Marasingel 19

m.reekers@spectrumelan.nl

0611306290Heb jij ook groene vingers die jeuken om aan de slag te gaan? Of vind je het leuk om eens een wandeling te maken met een buurvrouw van 80? Heb jij thuis kleine kinderen of lopen er bij jou al grote pubers rond in huis? Of houd jij ook zo van sporten en ben je benieuwd wat er nog meer te doen is voor jongeren? Kom dan naar de activiteitenmarkt “Dag van Schuytgraaf” over ‘Ontmoeten’, ‘Opgroeien’ en ‘Opvoeden’ op zondag 31 maart.

Het team Leefomgeving van de gemeente Arnhem organiseert samen met Spectrum partner met elan de activiteitenmarkt “Dag van Schuytgraaf”. Tijdens deze markt kun je meer te weten komen over de initiatieven en het aanbod rondom ontmoeten, opgroeien en opvoeden die de wijk Schuytgraaf rijk is. Tijdens de markt zijn er ook allerlei leuke activiteiten voor kinderen.

Ga in gesprek met andere enthousiastelingen die hun weg naar het groen of naar het nieuwe noaberschap in de wijk al gevonden hebben. Ontdek wat er in Schuytgraaf allemaal wordt georganiseerd voor jou en je kinderen. Wist je bijvoorbeeld al dat er in Schuytgraaf veel verschillende sporten worden aangeboden, zoals basketbal, tennis, boxen en voetbal? Wil je ontdekken wat er nog meer te doen is voor jou?

Misschien mis je wel iets en wil je dat samen met ons organiseren. Of misschien wil je meedenken over wat er nog meer georganiseerd kan worden? Ook daarover gaan we graag in gesprek tijdens deze markt. Kortom, laat je inspireren door mooie verhalen en doe mee in ons leuke, mooie wijkleven!

Praktische informatie:
Wanneer: Zondag 31 maart 2019
Hoe laat: 14:00 – 16:00
Voor wie: Alle inwoners van Schuytgraaf!
Waar: De Buitenplaats, Marasingel 19 in uw wijk

U hoeft zich niet aan te melden voor de markt, kom gerust een kijkje nemen!


Locatie

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen