Er zit muziek in uw oud-papier

9 november 2023Wist u dat orkestleden van Philharmonie Gelre iedere maand oud-papier ophalen in Schuytgraaf Zuid-Oost (Bolderbuurt, Buurt aan de Weide, Schuytsebos)? Philharmonie Gelre is een van de Arnhemse verenigingen die papier en karton ophalen en daar een vergoeding voor ontvangen. Een welkome bijdrage voor ons orkest! Dat doen we al jaren met plezier in Arnhem-Noord en sinds deze zomer kunt u ons ook tegenkomen in Arnhem-Zuid. Graag stellen we ons aan u voor.

Philharmonie Gelre

Philharmonie Gelre is een symfonisch blaasorkest met bijna 60 muzikanten uit heel Gelderland. We repeteren iedere donderdag, onder leiding van dirigent Michael Engelbrecht, in het Olympus College in Arnhem-Zuid. Het orkest geeft concerten met een veelzijdig repertoire voor een breed publiek. Elk najaar staat een groot concert in Musis Arnhem op het programma. We hebben overigens nog plaats voor klarinettisten, een fagottist, hoornist en slagwerkers.

Concert

Op zondagmiddag 26 november a.s. nemen we u mee in een magische wereld vol heksen, draken en tovenarij. Jong en oud kunnen hun fantasie de vrije loop laten gaan in een gevarieerd programma met originele symfonische werken uit vroegere tijden en moderne composities uit bekende (teken)films en musicals. Denk aan o.a. Harry Potter, How to Train Your Dragon en Nacht op de Kale Berg. Meer weten over dit spannende concert? Kijk dan op www.philharmoniegelre.nl of op de website van Musis.

We willen u tevens hartelijk bedanken voor het papier dat iedere maand aan de straat wordt gezet. Daar maken wij muziek van! 


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen