Enquête van Gemeente Arnhem over spel- en sportveld

9 juli 2021De gemeente is samen met het Sportbedrijf Arnhem al een tijd bezig met de plannen voor een multifunctioneel spel- en sportveld. Ze willen dit realiseren op het archeologisch veld naast het winkelcentrum Schuytgraaf. De uitvoering van dit sportveld willen ze realiseren in samenwerking met inwoners en organisaties binnen de wijk.

Enquête

Om achter de behoeften van de inwoners van Schuytgraaf te komen is er een enquête samengesteld. Tot 1 september 2021 kan aan de enquête worden deelgenomen. Aan de inwoners van Schuytgraaf wordt gevraagd aan welke vormen van sport en spel zij op deze lokatie behoefte hebben. De bewoners hebben deze enquête thuis gekregen. Ook de scholen en (sport)organisaties kunnen gebruikmaken van deze sportfaciliteit in de wijk. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de enquête invullen. Mocht je hem niet hebben ontvangen, dan is hier de link voor de korte enquête

Vervolg

Na binnenkomst van de resultaten worden de meeste behoeften bekeken. Ook vergeleken met de financiële haalbaarheid en de realiseerbaarheid. Natuurlijk moeten de gevraagde voorzieningen niet al aanwezig zijn in de wijk. Om tot een ontwerp te komen, wordt samen met inwoners en organisaties gekeken wat wenselijk is.

Lokatie

De fundering van het multifunctioneel sport- en speelveld ligt op het archeologische veld. Dit is gelegen naast het Winkelcentrum Schuytgraaf, vlakbij de Metafosenallee. Helaas is het er klein. Maar, er is geen betere lokatie gevonden.

 

foto en informatie met dank aan gemeente Arnhem


Locatie

Vlakbij Metamorfosenallee vlakbij Winkelcentrum Schuytgraaf
Schuytgraaf, Arnhem

https://q.crowdtech.com/loHTt0rr5U-KXe2EanJ9cA


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen