Enquête Openbaar Vervoer Arnhem

3 september 2019Het openbaar vervoer in onze regio wordt opnieuw door de provincie Gelderland aanbesteed. Het contract met de huidige vervoerder loopt af in december 2022. De nieuwe aanbesteding is een belangrijke stap, omdat daarmee de OV-koers wordt vastgelegd voor de periode 2023-2033. Een nieuwe aanbesteding heeft dan ook gevolgen voor het openbaar vervoer in Arnhem.

Trolleybus

Gemeente Arnhem is gebaat bij goed openbaar vervoer, zowel in de stad als in de bereikbaarheid van de plaatsen in de regio. Bovendien kenmerkt het openbaar vervoer in Arnhem zich door het gebruik van Trolleys. Door de trolley in Arnhem is het openbaar vervoer in de regio het schoonste openbaar vervoer van Nederland.

Jouw wensen en eisen

Om de provincie kenbaar te maken, welke wensen en eisen de gemeente Arnhem heeft voor het openbaar vervoer in en om de stad, wil de gemeente zich zo breed mogelijk oriënteren. Daarbij vinden ze het van uiterst belang om jou als inwoner te betrekken bij het opstellen van een lijst met wensen en eisen.

Vul nu de vragenlijst in

Deze vragenlijst bestaat uit een aantal vragen en stellingen, waarmee u als inwoner kenbaar kunt maken hoe u over het openbaar vervoer denkt en wat u belangrijk vindt om mee te nemen in de uitwerking van het toekomstige openbaar vervoer in Arnhem. De gemeente inventariseert uw inbreng en neemt dit mee naar de provincie. De vragenlijst sluit op 16 september a.s.

Ga naar de vragenlijst


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen