Afval deze week niet opgehaald

10 februari 2021Deze week wordt er in Arnhem geen afval opgehaald. Eind deze week wordt de situatie voor volgende week bekeken en een nieuw besluit genomen. Ook wordt er gekeken of en hoe de ophaalrondes ingehaald kunnen worden. Tevens haalt Suez woensdagavond niet het oud papier en karton op, maar dit is geen afhaalronde voor Schuytgraaf.

Oorzaak van niet ophalen afval

Gezien de winterse buien sinds afgelopen zaterdag ligt er overal sneeuw. Daarnaast is er ook sprake van gladheid. Wegens deze onveilige situatie op de weg en de ervaren overlast kan Suez in Arnhem geen afval ophalen. In Schuytgraaf wordt het normaliter op donderdag afgehaald.

Afval bewaren

De gemeente vraagt om het afval tijdelijk te bewaren. Het is zeker niet de bedoeling om het afval naast de containers te leggen. Zodra de situatie weer veilig is, zal het afval weer opgehaald worden.

Informatie over afval

De benodigde informatie over afval vind je in het afvalschema van Arnhem. Na het invullen van je gegevens kun je hier online een overzicht bekijken. Er is ook een mogelijkheid om een app hiervoor te downloaden. Daarmee kunnen herinneringen ingesteld worden, zodat ophaaldagen niet vergeten hoeven te worden. Verder is er een jaarkalender. Ook staat er welk afval in welke container mag. Hier kan de app gedownload worden.

 


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen