Doneeractie gestart voor een skatepark in Schuytgraaf

2 maart 2021Op 1 maart heeft Ravi Ramautar een doneeractie opgezet met als doel een skatepark in onze wijk te verwezenlijken. Hij vraagt om een financiële bijdrage aan ouders met als doel een skatepark te ontwikkelen in onze wijk.

Oproep

Ravi geeft het als volgt aan: “Onze mooie wijk is volop in ontwikkeling. Het aantal kinderen dat individuele buitensporten als steppen, skeeleren en skateboarden beoefent, is door de coronamaatregelen flink toegenomen. Er is voor de waaghalzen wel een skatebaan in de bocht van de Marasingel, maar deze laat zoals menig van jullie weten het een en ander te wensen over. Daarom ben ik een crowdfund-actie gestart om de gemeente Arnhem een duwtje in de rug te geven en een skate/ speelparadijs te realiseren waar wij als buurtbewoners trots op kunnen zijn. Helpen jullie mee een plek te realiseren waar jullie kinderen van dromen?”

Skatebaan Marasingel

De huidige skatebaan is voor velen niet voldoende. Er wordt veel gebruik van gemaakt door beginners. Voor veel jongeren die stuntsteppen of skaten is het te beperkt. Zij gaan veelal naar betere banen of parken in bijvoorbeeld Nijmegen of Apeldoorn. De locatie van het nieuw te realiseren skatepark moet nog bepaald worden. Ravi heeft in een reactie op Facebook aan dat dit in overleg met de gemeente gekozen zal worden. ‘Er heeft al een eerste gesprek plaatsgevonden met de gemeente, en een tweede gesprek staat gepland’.

Het financiele plaatje

Het realiseren van een skatepark is vrij kostbaar. Ravi heeft als doelbedrag € 60.000,- ingesteld voor de doneeractie. Hij geeft aan dat indien het skatepark niet gerealiseerd kan worden het gedoneerde geld hoe dan ook besteed zal worden in Schuytgraaf. ‘Al wordt het een prullenbak’ geeft hij aan. ‘Het is heel belangrijk dat veel mensen een donatie doen, al is het maar een paar euro.’ Hoe meer mensen doneren, hoe beter de gemeente ziet dat er een breed draagvlak is voor zijn plan.

Klik onderstaand op Doneren om ook een donatie te doen of klik hier om naar de doneeractie-pagina te gaan voor meer informatie.
Geld inzamelen | Doneeractie.nl


Locatie

Huidige skatebaan in Schuytgraaf

https://www.doneeractie.nl/realisatie-skatepark-schuytgraaf/-50572


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen