Dokter, ik ben verliefd!

5 februari 2012Yvonne van Dijk woont in vlakbij Schuytgraaf en heeft een boek geschreven. Hieronder lees je waar het over gaat.

Ook een boek geschreven of iets bijzonders gemaakt? Woon je in Schuytgraaf of dicht in de buurt? Laat het ons weten! Wie weet plaatsen wij het op onze website!

“Dokter, ik ben verliefd!” is een waargebeurd verhaal, geschreven door Yvonne van Dijk. Het is een love story over een verboden liefde tussen een jonge vrouw en haar getrouwde huisarts. Saskia is moeder van 2 kinderen en ook Pim is vader. Zijn 3e kind is op komst, als hij en Saskia een relatie krijgen.

Saskia ligt in scheiding en bespreekt met haar huisarts hoe ze dit aan moet pakken. Langzamerhand krijgt ze steeds meer gevoelens voor hem. Ze schrijft liefdesgedichten voor hem, die ze hem overhandigt. Zo gaat het balletje rollen. Hartstocht wisselt zich af met verdriet, jaloezie en geluk. Ze beleven mooie tijden maar alles moet stiekem en Pim twijfelt vaak wat hij wil. Daardoor voelt Saskia zich steeds onzeker. Steeds meer mensen weten van het geheim af en ze maken er geen vrienden mee. Gelukkig kan Saskia steunen op goede vrienden. Kiest Pim uiteindelijk voor Saskia, of blijft hij toch bij zijn gezin?

Dit boek is te bestellen op www.boekscout.nl voor EURO 20,95 (excl verzendkosten).


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen