De politie in actie tijdens Kinderboekenweek

1 oktober 2020Tot en met 11 oktober is het Kinderboekenweek. Hét moment om een kinderboek te kopen omdat je er gratis het Boekenweekgeschenk bij krijgt. Het thema van Kinderboekenweek dit jaar is ‘En toen??”.

Vanwege de aangescherpte Coronaregels ben je nu misschien wat huiverig om gezellig met je kinderen een boekenwinkel op te zoeken. Je kan je boek natuurlijk online kopen bij de grote bekende webwinkels, maar overweeg ook eens, juist nu, om je (lokale) winkelier te steunen.

De kinderboekenwinkel in Arnhem centrum speelt hier goed op in door, naast verruimde openingstijden, je gekochte boek gratis te komen bezorgen (alleen in Arnhem). Bovendien maak je dan kans dat een beroemde schrijver of illustrator in hoogst eigen persoon je boek(en) komt bezorgen! De Arnhemse Kinderboekmakers op Wielen stappen tijdens de Kinderboekenweek op de bezorgfiets en brengen je boek aan huis. Misschien staan dus Agent & Boef zomaar bij jou voor de deur! Of mag je het Gouden Penseel dat Yvonne Jagtenberg won met je eigen ogen bekijken!

Vandaag werden de door David en Emma van Kempen gekochte boeken bezorgd door de wijkagent Cees van Veldhuizen. Voor David en Emma was dit een verrassing. Verbaasd werd er dan ook geroepen ‘mama er staat politie voor de deur!”. Gelukkig bleek al snel dat ze niks strafbaars hadden gedaan maar dat ze de door hen uitgezochte boeken in ontvangst mochten nemen. David koos voor Harry Potter deel 3 (de gevangene van Azkaban) en Emma koos voor Superjuffie in de soep. En de verwachting is nu natuurlijk dat ze deze boeken geboeid zullen lezen.


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen