De eerste Vierkrant van 2011

14 februari 2011



Ten eerste willen we u, ook al is het al bijna half februari, al het goede wensen in de wijk met veel leesplezier van Vierkrant Schuytgraaf.
Je hoort zo vaak vragen: ‘Mag het nog?’ Ja, natuurlijk mag het. Iemand al het goede
toewensen, daar zit toch geen houdbaarheidsdatum aan vast?

Ook dit jaar gaan we er weer voor zorgen dat u de Vierkrant ontvangt en met veel plezier kunt lezen. We doen er alles aan om dit voor elkaar te krijgen. Jammer genoeg zal dit, net als vorig jaar, niet altijd helemaal lukken. Zoals bij iedereen gaat er bij ons ook wel eens iets mis. U mag er van uitgaan dat wij echt ons best doen. Wilt u iets melden? Laat het ons dan weten.

De buitenruimtes van de Buitenplaats nemen in deze Vierkrant een prominente plaats in. We zijn enthousiast over de mogelijkheden en willen u hierbij graag betrekken.
23 februari is er een bijeenkomst in de Buitenplaats hierover, aanvang 20.00 uur. Het is leuk te bedenken wat je als wijk voor elkaar kunt krijgen door samen te werken.

Wijkplatform Schuytgraaf is altijd op zoek naar wijkbewoners die mee willen denken over de wijk. Lijkt het u leuk deel te nemen aan deze enthousiaste groep mensen? Verderop in deze Vierkrant vindt u een advertentie. Ook als u van schrijven houdt en op die manier een bijdrage wilt leveren, kunt u bij het wijkplatform terecht.

En zo wordt een klein voorwoord toch weer erg lang.


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen