Criminele activiteiten in en rond Schuytgraaf

16 oktober 2019In de afgelopen week hebben er meerdere criminele acties plaatsgevonden. De politie in Schuytgraaf bracht ze onder de aandacht in de hoop getuigen te vinden.

Zakken gerold van 90-jarige vrouw

Vandaag is een vrouw van 90 jaar gerold van haar portemonnee. Ze was boodschappen aan het doen bij de Jumbo, Elderveldplein in Elderveld. Direct daarna is er bij winkelcentrum Schuytgraaf drie keer geld gepind van haar rekening. Vervolgens is er ook nog in Nijmegen voor een groot bedrag aan computerapparatuur gekocht. De politie beschrijft het als een laffe daad om een 90-jarige vrouw zo te beroven.

Beschrijving verdachten

Degenen die met het gestolen bankpasje gepind hebben staan op videobeelden. Het gaat om twee behoorlijk jonge, licht getinte vrouwen, die hoofddoeken diep over hun gezicht trekken om herkenning tegen te gaan. Ze zijn een groot deel van de video helemaal bedekt onder hoofddoeken, maar niet altijd. Mochten de videobeelden bij de politie intern geen herkenning opleveren, dan worden deze ook landelijk getoond. 

Goed opletten bij pinautomaten

De politie roept op om scherp te letten op mensen die pinnen met volledige gezichtsbedekking, zodat deze criminelen niet de vrije ruimte krijgen! Bel bij verdachte situaties (als deze) meteen 112!

Auto inbraken in Schuytgraaf

In de nacht van zondag op maandag zijn er 3 BMW’s opengebroken in Schuytgraaf. De inbrekers hebben sturen, airbags en andere apparatuur eruit gehaald. Voor het verwijderen van sommige onderdelen moest er aan de auto’s gesleuteld worden. Heeft iemand iets gezien omgeving Pleziervaart en de Laan van de Bevrijding? Neem dan contact op met de wijkagent Schuytgraaf via het algemene nummer: 0900 – 8844

 


Locatie

Winkelcentrum Schuytgraaf
Fortunastraat
Arnhem


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen