CPO Erve Bakhuys zoekt een zevende huishouden

9 mei 2023Aan de Basculebrug, aan de rand van Schuytgraaf, gaat CPO Erve Bakhuys hun eigen duurzame boerenerf realiseren! En daarvoor zijn ze nog op zoek naar het zevende en laatste huishouden.

Met het plan voor Erve Bakhuys willen we graag laten zien dat het mogelijk is om verschillende onderdelen en functies in elkaar te laten overlopen op één erf. Privé en gemeenschappelijk lopen op een natuurlijke wijze in elkaar over, waardoor het geheel een ruimtelijke uitstraling krijgt en je als bewoner een echte natuurlijke erf beleving ervaart. Ze kiezen daarom bewust voor vooruitstrevende bouwmethoden waarbij ze rekening houden met het minimaliseren van onze ecologische footprint en het bevorderen van de natuur, in alle facetten van het ontwerp. In de keuzes staat duurzame verbondenheid continu voorop. In het ontwerp zijn, los van je eigen woning en tuin, ook gemeenschappelijke delen op het erf te vinden; zoals een moestuin en een bijgebouw met flexwerkplekken!

In de schuurwoning is nog één woning vrij, waarvan de VON-prijs voor nu is geraamd op ongeveer 433.000 euro.

Ben jij enthousiast en wil jij mee deze droom tot een succes maken? Kijk dan op onze website www.ervebakhuys.nl en meld je aan. Meer informatie nodig? Mail naar info@ervebakhuys.nl en wie weet spreek je elkaar snel!


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen