Conceptplan nieuw schoolplein MFC Salamander gepresenteerd

1 april 2019Meer groen, een fietsparcours, uitdagende klimtoestellen, minder ruimte voor auto’s, maar juist meer ruimte voor fietsen. Het schoolplein van MFC De Salamander krijgt een flinke opknapbeurt. Ouders van de schoolkinderen en andere betrokkenen van het gebouw mogen hierover meedenken, nadat op basis van meer dan 100 tekeningen van kinderen een conceptontwerp is gemaakt. De plek waar het bijgebouw Het Salamandertje staat wordt ook bij het schoolplein betrokken.

Natuur, ontdekken en verwonderen

Een schoolplein waar kinderen weer in contact komen met de natuur. Waar kan worden geklommen, geklauterd en gegleden. Waar zij kunnen ontdekken en zich kunnen verwonderen. Daarom slaan de Schatgraaf, Arabesk, Skar en een aantal ouders de handen ineen en hebben een plan bedacht om het schoolplein van MFC De Salamander uitdagender en groener te maken. Dit plan werd donderdagavond 28 maart gepresenteerd.

Denk mee

Voordat de werkgroep verder gaat is het tot 12 april mogelijk om deze enquête in te vullen over de wensen rondom MFC De Salamander.

 


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen