Buurtendag Schuytgraaf 2016

24 september 2016Vandaag om 14.00 uur stroomde het plein van MFC Omnibus vol mensen die op de geluiden en geuren van Buurtendag 2016 afkwamen. Buurtendag Schuytgraaf werd georganiseerd door Wijkvereniging inSchuytgraaf.

De zomerse temperaturen werkten goed mee, maar de sfeer werd vooral neergezet door de vele activiteiten en gezellige mensen. ‘Er is hier zoveel gratis!’ zei een enthousiaste moeder die achter haar kinderen aanrende naar het springkussen. Genoeg te doen voor jong en oud: een treintje door de wijk, verschillende opblaasbare speelattributen, schminken, haren invlechten, clown Okidoki, een puzzeltocht en pannenkoeken bakken. Menigeen genoot van het Schuytgraafse stoofpotje en Surinaamse lekkernijen. In het hoekje van de Vierkrant verzamelden we tips en tops voor en kon men op de foto met Wessel en Phileine uit de rubriek Wessels en Phileines Wilde Avonturen.

Diverse sportclubs en andere organisaties presenteerden zichzelf, dj Paul zorgde voor een muzikale omlijsting en band Okesweer knalde vanaf 16.30 uur het plein over.

Dit feest bewijst maar weer dat we in een gezellige, sfeervolle wijk wonen. Een geslaagd feest!


Locatie

Pallas Atheneplein 2, Arnhem


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen