Buurtconciërge vlogt over Arnhem Zuid Schuytgraaf

17 oktober 2020Buurtconciërge, Henry Oost, werkt als buurtconciërge in Arnhem Zuid. Hij vlogt over onder andere Schuytgraaf.

Ogen en oren

Henry Oost, werkzaam bij Dolmans Landscaping, werkt in opdracht van de Gemeente Arnhem in Arnhem Zuid, dus ook in Schuytgraaf, om de wijk te onderhouden. Dit om een bepaald beeldkwaliteit te onderhouden. Het uiteindelijke doel van de gemeente Arnhem, is om bewoners te gaan laten samenwerken voor een mooiere en schoonere wijk. Als bewoners verbetering hierin willen, kunnen zij hun initiatief aangeven bij de gemeente. De rol van Henry is om mee te luisteren en te denken met de bewoners. En dat doet hij maar al te graag, zegt hij.

Werkzaamheden

De werkzaamheden van Henry zijn te volgen op zijn Facebookpagina ‘De buurtconciërge Arnhem Zuid’. Via dit kanaal houdt hij de bewoners op de hoogte van de werkzaamheden die hij verricht en deelt hij interessante informatie over de omgeving. Daarnaast plaatst hij oproepjes met het weggeven van brandhout of siergroen onder het motto: “Wat staat in de wijk, blijft in de wijk.” Zijn werk wordt door buurtbewoners en gemeente goed ontvangen. Zijn doel is om mensen naar buiten te krijgen.

Bekijk hier een van de vlogs van Henry:


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen