Burgemeester Marcouch bezoekt kleedjesmarkt op Koningsdag 2023

27 april 2023Het is vandaag een bijzondere dag: Koning Willem Alexander viert zijn verjaardag. 27 April 2023 heeft heel Nederland een dag vrij en vinden overal festiviteiten plaats. Ook in Schuytgraaf werd Koningsdag gevierd met een kleedjesmarkt. Burgemeester Ahmed Marcouch kwam daar een kijkje nemen.

Kleedjesmarkt

Elk jaar is er in Schuytgraaf een traditionele kleedjesmarkt voor kinderen. Ook dit jaar waren veel gezinnen op het winkelcentrum afgekomen, om zoveel mogelijk te verkopen. Van tevoren waren er duidelijk veel kasten opgeruimd. Op het winkelcentrum en de pleinen lagen de kleedjes. Op het archeologisch veld waren ook verschillende activiteiten georganiseerd, zoals schminken en op luchtkussens springen. Veel kleine kinderen waren hier dan ook te vinden.

Burgemeester Ahmed Marcouch

Schuytgraaf werd vandaag vereerd met hoog bezoek, namelijk de burgemeester. Ahmed Marcouch nam de tijd om een rondje te maken over de kleedjesmarkt. Hij sprak met een aantal kinderen die eraan deelnamen . Hij was geinteresseerd en stelde ze vragen. Burgemeester Marcouch nam ook ruim de tijd voor foto’s met deze en andere kinderen, waar vooral de ouders erg blij mee waren.

Dankzij het bovenstaand bezoek, de organisatie, de enthousiaste verkopers en kopers en het zonnige weer was het een geslaagde activiteit. Foto’s van de dag zijn bovenaan het artikel te zien.


Locatie

Winkelcentrum Schuytgraaf
Archeologisch Veld
Fortunastraat
6846 XB Arnhem


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen