BSOsport kinderopvang, bewegen geeft je energie!

8 april 2011BSOsport is voor alle kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Wij bieden buitenschoolse opvang in een sportief jasje. Alle middagen bieden we een sportprogramma aan dat aansluit op de wensen en mogelijkheden van de kinderen. Kinderen die nog geen sportkeuze hebben gemaakt, kinderen die vol zijn van sporten en kinderen die moeite hebben met bewegen zijn bij ons allemaal aan het goede adres. Elke doordeweekse dag is er een actief en interessant sport- en spelaanbod.
Een BSOsportmiddag begint met wat eten, drinken en even bijkomen van een schooldag. Daarna omkleden en lekker sporten met elkaar. Er wordt rekening gehouden met studiedagen en vakanties van de scholen in Schuytgraaf, waardoor er zo nodig hele dagopvang beschikbaar is.

Een reactie van een ouder van BSOsport:
Wij zijn als ouders erg enthousiast over de BSOsport, evenals onze dochter Julie. Na de schooldag kan ze zich lekker uitleven met sport en spel dat meestal buiten plaatsvindt op de hockeyvelden. Even weg van school, op een andere locatie. Eerst drinken ze wat en trekken ze sportkleding aan om het veld op te gaan. De begeleiding is enthousiast en actief, maar de sfeer is ongedwongen. Doordat de groep klein is, krijgen de kinderen volop aandacht en is het veel rustiger en overzichtelijker dan op de grotere BSO’s die in Schuytgraaf gevestigd zijn. Ik zou het andere ouders echt willen aanraden. Het ligt weliswaar iets buiten de wijk, maar als het concept je aanspreekt is het een kleine moeite een stukje om te rijden.’

Bent u nieuwsgierig naar BSOsport aan de Drielsedijk 17 in
Arnhem? Is dit precies wat bij uw kind past of wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via:

www.bsosport.nl of via camille@bsosport.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen