Bistro-bar FortVier opent voor publiek

4 januari 2020Op 4 januari 2020 opent na lang wachten het horecapavilioen FortVier haar deuren. Iedereen kan vanaf deze datum terecht in deze nieuwe horecagelegenheid aan de Laakoever in Schuytgraaf.

Verwachtingen

Al jaren wordt gesproken over de komst van het horecapaviljoen. Vorig jaar zomer werd de komst van ‘een zomerpaviljoen’ aangekondigd. Sinds die tijd is er druk gespeculeerd hoe het eruit zou gaan zien. Veel mensen zijn benieuwd naar het resultaat.

Multi functioneel

Het gebouw is zo ingedeeld dat het multifunctioneel te gebruiken is. Men kan hier niet alleen komen voor een hapje en een drankje, maar ook voor feestelijke- of zakelijke gelegenheden. In een zaal met glazen pui en uitzicht op het water zijn er mogelijkheden voor allerlei gezelschappen. Ook zijn er volop mogelijkheden voor flexwerken en is er een kinderhoekje. Buiten wordt nog een vlonder terras aan het water gebouwd. Uiteindelijk komen hier net zoveel zitplaatsen als in het gebouw.

Streekproducten

Op de menukaart staat een ruime keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Deze culinaire spijzen zijn gemaakt van ambachtelijke producten uit de regio. Voor de wijnliefhebber is er ook volop keuze.

Het bedienend personeel van FortVier bestaat uit vrijwel allemaal jongeren uit Schuytgraaf.

Twee dagen proefeten

Inmiddels heeft FortVier al twee dagen proefgedraaid met gasten. Ook inSchuytgraaf was daar bij. ‘We hebben al veel enthousiaste reacties gekregen van klanten’ verteld Vivian van Trienen van FortVier. Hoewel je al van de diensten van FortVier kan genieten, wordt er in het voorjaar nog een openingsfeest georganiseerd.

 


Locatie

FortVier
Laakoever 401
6846 MX Arnhem

www.fortvier.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen