Bioscoop inSchuytgraaf draait “The Lion King”

1 februari 2020Wegens het grote succes van de eerste filmdag van inSchuytgraaf komt er een vervolg. Op veler verzoek wordt er een tweede inSchuytgraaf bioscoop georganiseerd. Op zaterdag 22 februari a.s. laat de wijkvereniging de levensechte animatiefilm “The Lion King” zien in de theaterzaal van MFC Omnibus. Aanvang van de film is 18:30 uur. De film, inclusief pauze, zal om ongeveer 20:45 uur afgelopen zijn.

Lion King levensecht

De film die getoond wordt is “The Lion King”, leuk voor zowel jong als oud! Het is een live-action film die levensecht lijkt. Hoewel hij gebaseerd is op een sprookje, zitten er spannende achtervolgingen in de film. De adviesleeftijd voor de film is 9+. Hij is Nederlands gesproken. Het verhaal gaat over Simba, een jonge leeuw en zoon van de leeuwenkoning Mufasa. Mufasa’s jaloerse broer Scar smeedt samen met een groep hyena’s een plan om de macht te grijpen. Zal het Simba lukken om het koninkrijk en zichzelf te redden?

Wees er snel bij en meld je nu aan!

Voor deze activiteit is het nodig om je van te voren aan te melden. Dat kan via deze website. Wees er snel bij, want vol is vol!
Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, zodat iedereen meer dan voldoende ruimte heeft om te zitten. Neem je eigen kussen mee, zodat je comfortabel zit op de houten banken. Tip: met eigen loungekussens zit het extra lekker.

Entreekaartje

Een kaartje kost € 3,50 per persoon. Ook is er popcorn en drinken verkrijgbaar bij de bar van de Omnibus tegen schappelijke kosten.

Extra voordelig voor leden van de wijkvereniging

Voor leden van de wijkvereniging is de film extra voordelig: slechts € 2,50 per persoon per film. Je bent lid van de wijkvereniging voor slechts € 12,– per huishouden per jaar. Je profiteert dan van korting of andere extra’s tijdens onze activiteiten. Meer weten over het lidmaatschap of je gelijk aanmelden? Dat kan hier .

Benieuwd naar de film? Bekijk hier de trailer


Locatie

MFC Omnibus
Pallas Atheneplein 2
6846 XB Arnhem

https://www.facebook.com/pages/category/Community-Organization/MFC-De-Omnibus-447918875382920/


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen