Binnenkort: bioscoop inSchuytgraaf

17 april 2019Op woensdag 1 mei a.s. opent de wijkvereniging voor de allereerste keer de deuren van een heuse bioscoop! We draaien dan drie films in de theaterzaal van MFC Omnibus. Een kaartje kost € 3,50 per persoon per film. Leden van de wijkvereniging betalen zelfs maar € 2,50. Bovendien is het nog eens lekker dichtbij! Je komt toch zeker ook?

Leuk filmprogramma voor jong en oud

We hebben natuurlijk veel aandacht besteed aan het programma. Om 13.00 uur draaien we een film voor de peuters en kleuters met een leuke activiteit tussendoor. Vanaf 16.00 uur kunnen kinderen en tieners genieten van een leuke animatiefilm en ’s avonds is er een film voor volwassenen en jeugd van 16 jaar en ouder.

13:00 uur      Op stap met Dirk Scheele (voor peuters en kleuters incl. activiteit in pauze)
16:00 uur      Incredibles 2 (vanaf 6 jaar)
20:00 uur      Bohemian Rhapsody (12+)        

Extra activiteit voor de allerkleinsten

Voor de allerkleinsten is het misschien wel hun eerst filmervaring. Daarom maken we het extra leuk! Tijdens de film van 13.00 uur zorgen we voor een activiteit tussendoor. In deze film is ranja en een traktatie inbegrepen bij de prijs. Ouders met broertjes en zusjes kunnen natuurlijk ook een kaartje kopen!

Middagfilm: wie maakt de leukste selfie?

Voor de middagfilm vanaf 6 jaar hebben we ook iets leuks bedacht. Neem je een kussen mee om op te zitten? Dan kun je meedoen aan de actie ‘Wie heeft het leukste kussen”. Daarnaast hebben we nog een extra uitdaging voor de leukste selfie met kussen(s). Voor de winnaars hebben we een prijsje.

Avondfilm voor 12+

De volwassenen en 12-plussers ontvangen tijdens de avondfilm een lotnummer. Hiermee maak je kans op een leuke prijs. Ook is de bar van MFC Omnibus geopend, dus je kunt hier terecht voor een hapje en een drankje, zoals bier/fris/wijn. Let op: je kunt bij de bar alleen contant betalen, bij voorkeur met gepast geld.

Neem je eigen kussen mee!

Wil je comfortabel zitten tijdens de film? Er zijn dunne zitkussens aanwezig. Maar het zijn houten banken. Dus om écht lekker te zitten adviseren we om zelf een kussen mee te nemen tijdens de film. Dat kan gaan om een sierkussen, een tuinstoelkussen of misschien wel een loungekussen. Als je er maar rekening mee houdt dat diegene achter je nog over je kussen kan heen kijken en zijn voeten achter je kwijt kan op de mooie dichte houten tribune waar we op zitten.

Wees er snel bij en meld je nu aan!

Voor deze activiteit is het nodig om je van te voren aan te melden. Je kunt je aanmelden via www.inSchuytgraaf.nl/bioscoop. Wees er snel bij, want vol is vol!
Per film hebben we beperkt plaatsen beschikbaar, zodat je ruim voldoende ruimte hebt om te zitten. De kosten bedragen € 3,50 per persoon per film.

Extra voordelig voor leden van de wijkvereniging

Voor leden van de wijkvereniging zijn de films extra voordelig: slechts € 2,50 per persoon per film. Je bent lid van de wijkvereniging voor slechts € 12 per huishouden per jaar. Je profiteert dan van korting of andere extra’s tijdens onze activiteiten. Meer weten over het lidmaatschap of je gelijk aanmelden? Dat kan via www.inschuytgraaf.nl/word-lid.

 


Locatie

MFC Omnibus
Pallas Atheneplein 2

film@inSchuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen