Bijna 100 bewoners druk op zoek naar hotspots in de wijk

19 mei 2019Vanmiddag gingen bijna 100 bewoners van Schuytgraaf op zoek naar hotspots in de wijk. Verdeeld over 19 teams deden zij mee met de GPS speurtocht georganiseerd door wijkvereniging inSchuytgraaf. Bij de organisatie werd de wijkvereniging geholpen door de Schuytgraafse ondernemer Martijn Huisman van GameEvents.

Diverse vragen en opdrachten

Om 14.00 uur werden alle deelnemers gebrieft door Martijn over de speurtocht. De deelnemers stonden te popelen om te starten waardoor her dringen was bij de uitgifte van de tablets. Om 14.15 uur gingen alle teams op pad om zoveel mogelijk hotspots te bereiken. Bij iedere hotspot verschenen er  opdrachten of vragen op het scherm van de tablet. Deze liepen uiteen van het beantwoorden van vragen over de wijk tot het uitvoeren van een opdracht zoals het uitbeelden van een spreekwoord of het maken van een foto. Ook Albert Heijn Schuytgraaf en Gelateria Gusto deden mee met een opdracht. Halverwege de speurtocht werden alle deelnemers een kop koffie, thee of limonade aangeboden door de wijkvereniging.

Prijsuitreiking

De GPS speurtocht was om 16.15 uur afgelopen en alle teams kwamen verzamelden zich in de theaterzaal van MFC Omnibus. Er waren diverse prijzen te winnen: de derde prijs betrof 4 bioscoopbonnen ging naar Team De Botjes. De tweede prijs werd gesponsord door Kwalitaria Schuytgraaf ging naar Team Raff. De hoofdprijs, vier personen uiteten gesponsord door Wereldrestaurant Atlantis, ging naar Team Speurders!

De organisatie kreeg na afloop veel complimenten over deze activiteit. De deelnemers gaven aan een volgende keer weer graag mee te willen doen.


Locatie

MFC Omnibus

gps@inSchuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen