Big Shots Mini Camp in Arnhem

25 mei 2023Komende zomer is het Big Shots Basketbal Mini Camp (6 t/m 12 Jaar) terug en wordt deze georganiseerd in MFC De Omnibus in Arnhem op 15 t/m 18 juli!

Big Shots Camps

Big Shots Camps is een organisatie waarbij het draait om plezier maken en het beste uit jezelf halen onder leiding van (internationale) spelers, speelsters en coaches. Big Shots wil een fijne sfeer creëren waarin iedereen zich veilig en thuis voelt en volledig zichzelf kan zijn. Aan de hand van jonge, maar goed ervaren toptrainers willen we een spetterend Mini Camp neerzetten. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.big-shots.nl

International Laura Westerik

International Laura Westerik is in de regio van haar roots weer head coach van het camp. Laura is begonnen met basketballen bij Wildcats in Nijmegen en heeft haar debuut gemaakt in de Nederlandse eredivisie bij Batouwe Basketball uit Bemmel. Sinds haar 19e speelt ze al in het buitenland (Momenteel bij Bembibre in Spanje) en in de zomer is ze actief bij het Nederlands Team. Komende zomer maakt ze daarnaast ook tijd vrij voor de jeugd uit de regio.

Laura Westerik wordt daarnaast geassisteerd door Liam Brouwer & Twan Berkers, trainers van Arnhem Eagles Dames 1 & VU14-2. Liam & Twan zijn ervaren BT3 trainers en hebben er super veel zin in om de jeugd in de regio te helpen om hun basketball skills te verbeteren.

Meld je aan via onderstaande link voor het Big Shots Mini Camp in Arnhem:
http://www.big-shots.nl/inschrijven.html


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen