Bewoners Schuytgraaf kunnen zonnepanelen inkopen op dak Sportpark Schuytgraaf

16 juni 2019Postcoderoosproject zonnepanelen

Rijn en IJssel Energiecoöperatie gaat op het dak van Sportpark Schuytgraaf een zonnedak aanleggen. Het gaat hierbij om een postcoderoosproject. Met zo’n project krijgen bewoners de mogelijkheid om gezamenlijk te investeren in duurzame energie. Hier betreft het omwonenden in postcodegebieden 6661, 6665, 6843, 6844, 6846 en 6862. Mensen die hier wonen kunnen per huishouden eigenaar worden van maximaal 6 zonnepanelen. Deelnemers krijgen dan per opgewekte kWh de energiebelasting kwijtgescholden. Bij deelname hierbij wordt het rendement op zo’n 7% geschat.

Redenen voor deelname

Het kan voor bewoners van Schuytgraaf interessant zijn om aan het project deel te nemen. Vooral voor diegenen met huishoudens die geen zonnepanelen op hun eigen dak kunnen of willen leggen. Er zijn bijvoorbeeld daken die ongunstig liggen of te klein zijn. Daarnaast zijn er ook mensen die huren of in een appartement wonen. Volgens Rijn en IJssel Energie zijn er nog meer voordelen waarbij energieprojecten ondersteund worden.

Meer informatie bij Rijn en IJssel Energie

Voor meer informatie vindt u de brochure op  https://www.rijnenijsselenergie.nl/project/inschrijving-zonnedak-sportpark-schuytgraaf-geopend. 

Locatie

Sportpark Schuytgraaf
Marasingel 251
6846 DX Arnhem

026 379 9504

https://www.sportbedrijfarnhem.nl/locaties/sportpark/


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen