Bedreiging met mes in Schuytgraaf

12 april 2021Onlangs was er sprake van een bedreiging met een mes in onze wijk. Bij de Omnibus werden jongen achterna gezeten door een man met een mes. Daarnaast heeft er twee dagen erna nog een steekpartij in Westervoort plaatsgevonden. Hopelijk blijft het bij deze incidenten.

Achtervolging met mes bij Omnibus

Op vrijdagavond 9 april om 21:15 uur ontstond er onenigheid tussen jongeren en een man. Onduidelijk is nog wat de exacte aanleiding is van het incident. Volgens de jongeren was deze er niet. De man leek zich echter bedreigd te hebben gevoeld door de jongeren. De politie gaat na wat de precieze oorzaak is. Feit is dat de man, die verward overkwam, met een mes de jongeren achterna ging. Vervolgens moesten deze zich met haast uit de voeten maken. Ze maakten daardoor angstige momenten mee.

Politie

Enkele jongens hebben snel het alarmnummer gebeld en de politie kwam ter plaatse. Na een minuut of vijf de ogenschijnlijk verdachte man te hebben achtervolgd, kon de politie hem oppakken. Vervolgens is de verdachte meegenomen door de politie. De jongeren hebben getuigenverklaringen af moeten leggen. Gelukkig is er niemand gewond geraakt. Wel zijn een aantal van de jongeren behoorlijk geschrokken.

Incidenten


Locatie

MFC De Omnibus
Pallas Atheneplein 2
6846 XA Arnhem


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen