Avond4daagse Arnhem Zuid van 6 t/m 9 juni 2023

15 mei 202325 jaar Avond4daagse Arnhem Zuid, wat een hoogtepunt was dat in 2022 ! En ze gaan gewoon door met plezier maken voor de kinderen en ouders in de wijken.

Geweldig die beleving afgelopen seizoen. De Color Finish op dinsdag en de vrijwilligers en deelnemers die zich goed vermaakt hebben bij het feest met onze DJ op vrijdag en de fantastische prijzen bij de loterij.

Vrijwilligers

Een aandachtspunt is om vrijwilligers te krijgen voor wat taken op onze route. Soms stond er slechts één persoon voor een oversteek omdat er helaas niet meer vrijwilligers beschikbaar waren. Of bij die oversteek was één persoon wel verantwoord, omdat daar dan geen tot weinig verkeersaanbod was.

Loopt u met uw hele gezin alle vier de dagen? Misschien kunt u ons wel helpen. Door twee dagen geheel als gezin te lopen en de andere twee dagen ons te helpen, waarbij één ouder met de kinderen meeloopt en de andere ouder zijn/haar kind(eren) en een heleboel andere kinderen veilig helpt oversteken. Zo helpt u ons met ons evenement en uw gezin bezorgt u uiteindelijk een geweldige avond4daagse. U mag u natuurlijk altijd opgeven als vrijwilliger. Stuur dan een mail naar a4darnhemzuid@gmail.com

We proberen het elk jaar leuker te maken. Laat u verrassen dit keer met onze aangepaste routes. In juni verwelkomen we jullie graag weer op dinsdag 6 juni !

Namens het bestuur,

Alexander Meijer
Voorzitter Avond4daagse Arnhem Zuid

Avond4daagse Arnhem-Zuid

Avond4daagse Arnhem-Zuid Is een vierdaagse wandeltocht welke loopt door de wijken De Laar West en Oost, Elderveld, Elden en Schuytgraaf. Deze jaarlijks terugkerende wandeltocht brengt al vele jaren plezier bij jong en oud. De wandeltocht begint altijd op de 1e dinsdag van juni. De lopers lopen vier dagen en kunnen op vrijdag een mooie medaille in ontvangst nemen. Tevens wordt er op deze laatste avond altijd een feestje georganiseerd, waarbij onder de lopers ook mooie prijzen worden verloot. De loterij wordt gehouden om 19.45 uur en om voor een prijs in aanmerking te komen, dien je aanwezig te zijn tijdens de trekking.

De 26e gezins-avondvierdaagse Arnhem-Zuid is van dinsdag 6 juni t/m vrijdag 9 juni 2023.

Locatie:

Start en finish: Sportcentrum De Laar West, Brabantweg 115, 6844 GA Arnhem. Men kan starten tussen 18.30 en 19.00 uur. De afstand bedraagt circa 5 km per avond.

Meer informatie

Onze website: http://a4darnhemzuid.nl/

Kijk voor de meest actuele informatie op onze Facebookpagina. In de wijkagenda en op de tv-schermen van inSchuytgraaf zal ook de meest actuele informatie te zien zijn.

 


Locatie

Start en finish:
Sportcentrum De Laar West


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen