Autobrand in Schuytgraaf-Noord

16 maart 2021


Maandagavond is in Schuytgraaf-Noord een auto verwoest door brand. Dit incident vond plaats op de Vakwerkbrug. Dat is een straat waar de huizen nog niet lang geleden zijn opgeleverd. Er ligt zelfs nog tijdelijke bestrating. Het is gelegen in Wilgenvliet, een buurt in aanbouw.

De melding

Rond 22.30 uur kwam de melding van de brand binnen. De voor- en achterkant van het voertuig stonden in brand. De brandweer kon het vuur gelukkig blussen. De hulpdiensten gaan uit van brandstichting. Meer informatie is voor zoverre nog niet bekend.

Hopelijk geen verdere autobranden

Twee dagen tevoren was er nog een auto in brand gestoken aan de Graslaan in Malburgen. Gelukkig was de brandweer hier heel snel bij. Dit was één van de eerste brandstichtingen sinds de avondklok. Nog het afgelopen jaar werd Arnhem opgeschrikt door rond de veertig nachtelijke brandstichtingen. Ze begonnen destijds in April 2020 en gingen lange tijd door. Hoewel de meeste branden voor kwamen in de wijken Klarendal en Presikhaaf, zit de schrik er bij velen nog in. Hopelijk is er geen sprake van nieuwe reeksen autobranden.

 


Locatie

Vakwerkbrug
Schuytgraaf
Arnhem


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen