Arnhemse Uitdaging: samen maken we het leven een beetje mooier

13 maart 2019Ken je ze ook? Al die leuke, mooie initiatieven in onze wijk? Of ben je zelf actief bij de wijkvereniging, betrokken bij een project voor mensen met een beperking, buurtfeest of run je samen een buurthuis? Met zijn allen doen we eigenlijk best veel voor elkaar. Buurtbewoners die zelf een activiteit opstarten vormen het hart van de wijk. Daar kunnen ze soms ook wel een beetje support bij gebruiken. Daar staat de Arnhemse Uitdaging voor.

De wijk fijner maken

De Arnhemse Uitdaging zet zich in voor buurtbewoners, stichtingen en verenigingen die de wijk fijner maken om in te wonen door maatschappelijke initiatieven te koppelen aan het bedrijfsleven.  ‘En dat doen we op een heel simpele maar doeltreffende manier’ vertelt Karin Veldkamp van de Arnhemse Uitdaging. ‘Je kan een vraag bij ons indienen die we voorleggen aan mensen uit bedrijven. Zij bekijken de vraag en komen met ideeën om deze op te lossen. Daarbij gebruiken ze hun netwerk van bedrijven in Arnhem. Het kan gaan om spullen, vakkennis, materialen, gereedschap, advies, uitjes, trainingen en nog veel meer.’

Oplossing voor jouw vraag

Bemiddeling door de Arnhemse Uitdaging is gratis. Het netwerk is heel groot en in de matchgroepen zitten veel creatieve mensen. Daardoor lukt het vaak om een oplossing te bedenken voor jouw vraag. Ben je niet bekend met de Arnhemse Uitdaging, dan gaan zij graag een keer met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.  Stuur een mail naar info@arnhemseuitdaging.nl of bel naar 026 351 7951.

Tekst bij foto:  St Avonturis krijgt visitekaartjes van Coers & Roest aangeboden. Avonturis  organiseert vakanties voor mensen met een beperking  in hun eigen woning.


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen