Arnhemse Boys Schuytgraaf partnerclub van Vitesse

13 april 2017Afgelopen zaterdag voor de wedstrijd Vitesse – Heerenveen heeft voorzitter Rick Schonis het contract ondertekent waarin is vastgelegd dat Arnhemse Boys Schuytgraaf officieel o partnerclub is van Vitesse. Vitesse heeft zich als doel gesteld om het merk Vitesse te versterken in de regio.

Als partnerclub zal Arnhemse Boys op algemeen maatschappelijk, commercieel en sportief gebied de samenwerking met Vitesse aangaan. Op het sportcomplex Sportpark Schuytgraaf wordt een bord geplaatst waarop de samenwerking wordt benadrukt.

Arnhemse Boys zal als partnerclub profiteren van een aantal voordelen. Zo wordt op de website wordt een banner geplaatst waar onder voor het seizoen 2017-2018 losse tickets aangeschaft kunnen worden. 10% van de opbrengst komt ten goede van de vereniging. Vitesse levert ook trainers voor een nog te organiseren voetbalclinic en een gastspreker voor een eveneens nog te organiseren bijeenkomst.  Twee maal per jaar kan er ook een groepsrondleiding door het Gelredome worden georganiseerd.


Locatie

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen