Arnhemse Boys Schuytgraaf organiseert in juni wijkevent Battle at the Boys

25 april 2019Op 19 juni 2019 bestaat v.v. Arnhemse Boys Schuytgraaf precies 100 jaar! Het kan je bijna niet ontgaan zijn want de jubileumcommissie is al volop bezig met allerlei jubileumactiviteiten dit seizoen. Reserveer de volgende datum ook alvast in je agenda: 15 juni 2019. De jubileumcommissie hoopt op deze dag veel Schuytgraafbewoners én de leden van Arnhemse Boys Schuytgraaf samen te zien op het sportpark Schuytgraaf want er is een heuse Battle at the Boys….!!

WAT: een dag met veel plezier voor jong en oud. Welk team wint de Hoofdprijs: een BBQ-pakket voor 10 personen!!! Na afloop is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de afsluitende BBQ (€ 9,70 p. volw. / € 6,00 p. kind <12 jr, en alleen via aanmelding én betaling vóór 7 juni 2019. Let op! Drankjes zijn NIET inbegrepen. Betalen om deel te nemen aan de BBQ op de dag zelf is i.v.m. de inkoop níet mogelijk).

WAAR: op het mooie sportpark aan de Marasingel 251 zullen die dag diverse attracties zoals Rodeostier rijden, Bubblevoetbal, Stormbaan, Afmatbaan en een heuse Zeephelling klaargezet worden waarop de teams tegen elkaar in toernooivorm gaan strijden.

WANNEER: op 15 juni 2019 dus. Aanvang toernooi 13:00 uur. Rond 17:30 uur zal naar verwachting de prijsuitreiking zijn. Rond 18:00 zal de BBQ aangestoken worden. Na afloop van het toernooi kun je eventueel gebruik maken van de douches in de kleedkamers.

WIE: Schrijf je in als team (per toernooionderdeel zijn er 6 deelnemers nodig, maar een team kan natuurlijk uit meer personen bestaan) of per persoon (je wordt dan in een team ingedeeld). Leeftijd: 5-99 jaar, maar LET OP: per team minimaal 1 teamcaptain van 18+. Deelname aan de Battle is gratis. BBQ: zie bij “WAT”.

HOE: Inschrijving via mail: marloesremie@gmail.com o.v.v de Teamnaam, naam, telefoonnummer en emailadres van de teamcaptain en indien van toepassing aantal/leeftijd deelnemers aan de BBQ. Ook als je nog meer wilt weten kun je mailen naar dit mailadres.

De jubileumcommissie hoopt op een grote opkomst, maar voor deze activiteit geldt VOL= echt VOL. Deelname op volgorde van aanmelding. Dus wacht niet te lang met inschrijven!


Locatie

Sportpark Schuytgraaf
Marasingel 251

https://www.arnhemseboys.nl/the-battle-at-the-boys-zaterdag-15-juni-2019/

marloesremie@gmail.com


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen