Als je goed om je heen kijkt…

26 september 2011‘Zie je dat de wereld gekleurd is’, schreef een bekende dichter ooit. Kleur is overal om ons heen. Denk aan de mooie kleurrijke regenboog na een van die vele regenbuien van deze zomer, de mooie rood-paarse gloed in de lucht bij een zonsondergang, de vele bloemen die in de Lange weide (langs de Metamorfosenallee) staan en de verscheidenheid aan kleuren steen en hout die gebruikt worden bij de bouw van onze nieuwste buurt: Singelkwartier. Ook het maatschappelijke leven is gekleurd. Multiculturele kleur is overal om ons heen, ook in Schuytgraaf. Mensen met diverse achtergronden leven samen in onze wijk. Met ieder een eigen verhaal.
De Arnhemse politiek bruist van de kleuren. In deze editie hebben we twee raadsleden bereid gevonden om iets te vertellen over hun inzet voor Schuytgraaf.

U raadt het al, het thema van deze editie van de Vierkrant is kleur.Regelmatig proberen wij met nieuwe ideeën de Vierkrant leuker en interessanter te maken. Deze editie introduceren we een nieuw item: Post4it. Deze pagina is speciaal bedoeld voor de kleine, niet commerciële advertenties. Heeft u een trouwring gevonden op het fietspad? Bent u op zoek naar een kinderwagen? Wilt u de zolder opruimen? Kijk dan op de Post4it-pagina.

Namens de redactie wens ik u veel plezier met deze kleurrijke Vierkrant Schuytgraaf.

Dennis Kramer
Redactie Vierkrant


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen